Stresskompetens en viktig grund till ett sunt självledarskap

Som stressexpert hjälper jag företag höja sina medarbetares stresskompetens. Detta ökar lönsamheten och hållbarheten på företag.

Med tre grundupplägg kan jag ge en heltäckande lösning.

 • Föreläsningar om stress.
 • Längre kurser som ger både stresskompetens och ett sunt självledarskap.
 • Rehabilitering av utmattningssyndrom.
 • Stresskompetens är en viktig grundsten till ett positivt mindset och till kreativitet och engagemang.

  Jag har sedan början av 90 talet föreläst om stress och självledarskap och hjälpt hundratals personer återhämta sig efter utmattningssyndrom.

  Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa era medarbetare utveckla sin stresskompetens.

  Ring 0763 19 49 08 eller maila info@balansicentrum.se

  Lilli Sjölund

  Mitt namn är Lilli Sjölund och min vision är att höja stresskompetens i svenska företag, utbilda medarbetare och ledare att bli stress smarta så att välmående kreativitet ökar istället för utmattningssyndrom.

  Jag har sedan början av 90 talet föreläst om stress och personlig utveckling på företag och hjälpt hundratals personer återhämta sig efter utmattningssyndrom.

  Med min unika kompetens av både västerländsk och kinesisk medicin toppad med en utbildning i psykologi och klinisk hypnos samt mångårig erfarenhet av terapeutiska processer och över 30 års erfarenhet av olika meditationsformer, har jag både ett brett och djupt perspektiv. Detta i kombination med min önskan att finna sätt att förhindra att fler och fler springer in i utmattning har lett till att jag skapat en kurs för ledare och medarbetare som ger stresskompetens.