Akupunktur

Akupunkturbehandling

För dig som vill ha hjälp att stärka och balansera kropp och sinne är akupunktur ett mycket fint alternativ.
Behandlingen startas med en grundlig diagnos, baserad på frågor, puls och tungdiagnos.
Själva behandlingen startas ofta upp med qi gong massage för att stimulera qi flödet. När nålarna sitter i så uppstår en djup avslappning då endorfiner frisätts.

Akupunktur är ca 2 500 år gammalt. TCM står för traditionell kinesisk medicin. Det känns fantastiskt att få använda en så väldokumenterad teknik, som under årtusendena har utvecklas till ett mycket effektivt verktyg.

Med akupunktur går det att behandla nästan vad som helst. Från spänd och smärtsam muskulatur till matsmältningsbesvär och psykiskt obalans.

Lilli Sjölund

Jag har arbetat som privatpraktiserande terapeut sedan år 1991. Jag började min utbildningsbana med en 1 årig friskvårdsutbildning.
Därefter fortsatte jag min utbildning med grundmedicinskutbildning, akupunkturutbildning, Qi-Gong instruktörsutbildning, hypnosutbildning och en grundläggande psykodynamisk psykoterapitutbildning motsvarande steg 1 med 30 % hypnos.
Jag har arbetat med utbildningar och föreläsningar, på företag och med privatpersoner, under många år. Ämnen som jag utbildar i är: ledarskap, personlighetsutveckling, stresshantering, kinesisk medicin och friskvård.

Jag har studerat i Kina och Sverige för lärare och mästare från World Academic Society Of Medical Qi Gong.